Køb dit nye TV med et månedligt afdrag

TV er noget af det vigtigste i hjemmet, da det er et godt samlingspunkt for familien. Familien Danmark kan vælge at købe TV på flere måder, hvor to af mulighederne f.eks. er kontant eller på afbetaling. Hvis du står og mangler drømmefjernsynet og ikke lige har pengene til det, så er afbetaling en optimal mulighed. Flere udbydere tilbyder afbetaling til kunderne, fordi det kan være attraktivt for forbrugerne, idet man med det samme kan få sit drømmefjernsyn med hjem.

Her kan du få en aftale

Du kan købe et TV på afbetaling i mange forretninger. Du kan f.eks. besøge Bilka, Power, Elgiganten og lignende elektronikbutikker. Det kan godt betale sig at du sammenligner priser på dit drømmefjernsyn, idet det kan variere hvad den enkelte butik tager for det samt det kan være forskelligt hvad der indgår i lånebetingelserne. Hvis du gerne vil vide om andre har været tilfredse med et afbetalingslån, så kan du på internettet se hvad andre har haft af oplevelser i forskellige butikker. Mange danskere er gode til at anmelde butikkerne online således, at du har nemmere ved at gennemskue hvilke butikker du skal se nærmere på.

Se låneaftalen igennem

Der er ikke noget galt i at købe et TV på afbetaling. Det vigtigste er, at du har mulighed for at betale lånet tilbage. Den enkelte udbyder viser dig en oversigt over alle de faktorer, der indgår i lånet inden du siger ja. Her vil der bl.a. fremgå hvad du skal betale om måneden, hvad løbetiden er, den årlige omkostning i procent, rente og lignende. Hvis du med sikkerhed ved at du har luft i økonomien til at kunne takke ja til en afbetalingsaftale, så er det en rigtig god mulighed for dig. Hvis du ikke har pengene nu og her, men der er et rigtig godt tilbud på dit drømmefjernsyn, så er et en rigtig god løsning.

Fordele ved en afdragsordning

Der er mange fordele ved at købe et fjernsyn på afbetaling. Der er ofte ingen oprettelsesgebyr i forbindelse med at stifte lånet. Nogle steder er det rentefrit således, at du ikke skal betale flere penge udover selve det lånte beløb. Hvis der er en rente i låneaftalen så er den ofte så lav, at det stadig bedst kan betale sig at stifte lånet via forhandleren. Det skyldes, at renten typisk vil være højere hvis du i stedet valgte at gå i banken for at stifte et forbrugslån. Det er en fordel for mange at udbyderen ikke stiller spørgsmålstegn til hvorfor du vil købe et TV på afbetaling. Hvis du gik i banken vil de typisk have et belæg for dit valg. På denne måde er der ikke nogen der behøves at vide, at du har lånt penge for at få drømmefjernsynet.

Snak med din partner

Det er vigtigt, at du og din partner har snakket det hele igennem, inden I siger ja til en låneaftale. Det nytter ikke noget at blive fristet for bagefter at fortryde valget. Med tiden forventes det, at der kommer endnu flere udbyder, der tilbyder afdragsordninger. Det er en god mulighed for alle mennesker uanset hvordan det står til med økonomien.