Fremragende lokaler til salgs- og strategimøder

Med sin henrivende stemning, natur og lys er Kystvejens Konferencenter et unikt sted at afholde sine møder. Centret har været et hjemsted for læring og udvikling gennem 50 år og er blevet eksperter i at sætte scenen for den ultimative konferenceoplevelse for private virksomheder såvel som offentlige institutioner. De har 160 værelser, 1 eksklusivt VIP-lokale, 9 højloftede mødesale og hele 25 forskellige grupperum. Med disse er Kystvejens Konferencecenter velegnet til ethvert arrangement. Hvad enten I skal afholde kongresser, landsmøder, konferencer eller andre slags møder, er de klare til at tage imod jer på deres 13.000 kvadratmeter store konferencecenter på Djursland ved stranden og havet i nærheden af Aarhus og Randers. Du kan finde ud af meget mere på https://www.kysthotellet.dk/moeder-og-konferencer/.

Skræddersyede møder

Konferencecentret er langt fra kædekoncepter og lever i tæt nærvær med folks ønsker om at skabe den bedste konference muligt. Der findes ikke nogen eneste størrelser, der passer til alle og enhver, hvilket bliver klart, når man besøger deres center i Østjylland mellem hav og skov. De har møder, kurser og konferencer, der kan blive særligt tilrettelagt dine behov, sådan at I får en god oplevelse.

Konferencecentrets beliggenhed

De har deres hjemsted midt i landet ved Østjylland og er i nærheden af det yderst naturskønne Djursland, og er som sådan et udmærket valg til, når folk fra hele landet skal samles. De forskelligartede lokaler bevirker, at de passer til store og små møder.

Faciliteter i topkvalitet

Centret er efterhånden blevet et populært sted at afholde møder, seminarer og konferencer. De gode rammer for arrangementer og fantastiske naturomgivelser gør det til et fremragende sted for tankerne at flyde. Pauserne med gåture er en oplevelse for sig selv. I behøver ikke at bekymre jer om parkering, da de tilbyder det gratis. Hvis I skulle have deltagere fra udlandet, er det intet problem, da Aarhus Lufthavn blot ligger 20 minutter derfra. De er endda villige til at arrangere transporten til og fra. Transporttiden behøver ikke at være spildt, da deres VIP-bus har alt det, der er nødvendigt for at kunne arbejde på farten. Med læderbetrukne komfortstole og en sofagruppe bagerst i bussen med sine egne borde, hvor der er mulighed for at få strømtilslutning, har deres bus alt, hvad I får behov for. Der tilbydes endda mad undervejs.

Tidssvarende tekniske faciliteter til udarbejdelsen af en salgsstrategi

Kystvejens Konferencecenter er et oplagt sted at lægge en salgsstrategi. Ikke nok med at have gode lokaler, kan I også lufte jeres ideer i de gode udendørsomgivelser, hvor I kan få inspiration og energien til store tanker. Dette er vigtigt til når man ønsker at forøge salget eller finde en vindende strategi til det følgende år.

Lokaleindretningen er fleksibel

Den fleksible lokaleindretning bevirker, at man kan indrette dem til at afholde møder i såvel store som små virksomheder. Der er plads til kreative indslag, fordybelse og teambuilding. De har moderne tekniske faciliteter til salgsmøde og strategi. Der er intet behov for at hente mad udefra, da der tilbydes både forplejning og diskret personlig service med henhold til møderne.