Gør huset klar til sommer med en postkasse sticker

Sommeren er for alvor begyndt at vise sit ansigt i Danmark, og vi har allerede haft temperaturer over de 25 grader. Sammen med sommeren kommer også grill-sæsonen, havefester og generelt bare mere sociale begivenheder – især i hjemmet. Derfor er det også meget lækkert at få hjemmet shinet lidt op med nogle lækre ting og sager. I denne artikel vil vi forsøge os at komme med en hel håndfuld gode idéer til, hvordan du kan gøre hjemmet flottere og mere imponerende for dine sommergæster.

Så læs med herunder, hvor du får 4 gode råd til et flot hjem og have.

 1. Pynt postkassen med en postkasse sticker

  Noget af det første folk støder på, når de besøger dig på din adresse er din postkasse. Det siger sig selv, at man med en flot postkasse sticker rigtig kan imponere sine gæster, før de overhovedet er kommet indendøre. En sticker kan være mange forskellige motiver, skrift eller søde familie figurer. Det kan være mange forskellige ting. Der er også webshops, hvor man helt selv kan bestemme hvad der skal stå på ens klistermærker.
 2. Få malet stakittet

  Hvis du har en forhave eller en andet, som er hegnet ind i et af denne slags stavhegn, så er det måske på tide at se på, om det trænger til en kærlig omgang maling. Et hegn som har mistet maling, eller på anden måde ser sløjt ud, er noget der virkelig står ud. Du kan nemt finde tilbud på dygtige malere ved at søge på nettet, eller du kan afsætte en dag med sønnike og male hele baduljen selv.  De fleste vælger at male sit stakit hvidt, og det er helt sikkert en god idé – hvide stavhegn er tidsløse.
 3. Slå græsset

  Der er ikke mange ting, som er så indbydende som en flot nytrimmet græsplæne. Det stråler af overskud fra husejeren, når gæsterne kommer og græsplænen står snurrelige. Det er ENDNU bedre, hvis du har sørget for at den er slået et par dage før, så det friske græs ikke længere smitter så meget af på tøj og sko. Det kan godt gå hen og blive lidt en hovedpine.
 4. Få renset tag og tagrender

  Et rent tag er et flot tag. Hen over efteråret og foråret, hvor der er kommet så rigeligt regn, så har alger og andet halløj fået fri bane til at gro som de vil. Derfor bør du lige tage et kig med himmelen og se om der er meget skidt og møg på taget, som tager lidt af charmen. Det er også en god idé i samme omgang af få renset tagrenderne. Det er ikke fordi det lige står ud at de er beskidte, men en stoppet tagrende er absolut ikke for sjov. Hvis din tagrende ikke ordenligt kan føre vandet væk fra din bygning og fundament – ja, så kan du lige pludselig stå med et rigtig kedeligt problem, hvor du skal til at få renoveret hele hytten. Og det er ikke småpenge at sådan noget koster.

Her var der lige fire hurtige og gode råd til, hvordan du kommer til at være kongen af grill festerne dette år.