De 5 bedste romantiske hoteller på Fyn

Du kender det måske: hverdagen er hård, dagene lange, og alt hvad du trænger til, er et lækkert weekendophold med din partner. Der findes mange forskellige former for weekendophold, på mange forskellige hoteller og til mange forskellige priser. Det er især idylliske weekendophold på Fyn, der lokker de mange danskere. Læs med herunder, eller på Skrobelev Gods, og få en liste med de 5 bedste romantiske hoteller på Fyn. Du vil ikke fortryde det!

Weekendophold på Gl. Brydegaard

Hotellet Gl. er et af de smukkeste, og mest romantiske hoteller i Danmark. Det billedskønne hotel er placeret ved Assens på fyn. Her finder du en masse skøn natur, der kalder på lange gåture og picnics. Selve hotellet byder på dejlige måltider, kreeret på friske råvarer, der findes i naturen lige udenfor dine vinduer. Derudover byder hotel Gl. Brydegaard på smukke og moderne værelser, der indeholder alt det, du skal bruge til et romantisk weekendophold.

Weekendophold på Munkebo Kro

Mellem Odense og Kerteminde finder du den populære Munkebro Kro. Her finder du charmerende natur, som let kan udforskes med en partner. Derudover finder du varme stuer, flotte værelser, et smukt bar-og loungeområde, veltilberedt mad og meget mere. Der er uden tvivl redt op til hygge på Munkebo Kro.

Weekendophold på Hindsgavl Slot

Ønsker du ren idyl og billedskønne omgivelser? Så er Hinsgavl Slot uden tvivl stedet for dig. På Hindsgavl Slot kan du glemme hverdagens travlheder, smide benene op og blot nyde stilheden. Der er ingen tvivl om, at Hindsgavl Slot byder på gammeldags slotstemning – præcis ligesom det, du ser på film! Hindsgavl Slot befinder sig i Middelfart og er let tingængeligt.

Weekendophold på Hotel Odeon

I hjertet af Odense finder du det smukke hotel Odeon. Der er ingen tvivl om, at hotel Odeon er det perfekte hotel for dig, der ønsker at komme væk fra den travle hverdag, samtidig med, at du har shopping, lækre restauranter og fine seværdigheder lige udenfor døren. Hotel Odeon tilbyder moderne og rolige værelser, stor morgenmadsbuffet og generelt skøn stemning. Derudover er Hotel Odeon budgetvenligt, og du kan med sikkerhed finde et værelse, der passer til din økonomi.

Weekendophold på First Hotel Grand

Ønsker du en blanding af morderne indretning og velbevaret historie? Så skal du med sikkerhed besøge hotel First Grand i hjertet af Odense. Dette er uden tvivl en oplevelse, du ikke vil misse. Et weekendophold på First Grand byder blandt andet på fantastisk mad, gratis morgenmad, flotte selskabslokaler og meget andet. Hotel First Grand er desuden yderst familie-og børnevenligt. Du finder eksempelvis et stort udvalg af børne-tv, radio og gratis WiFi. Hotel First Grand i Odense kan uden tvivl sætte de perfekte rammer for dit næste weekendophold!