Bliv klogere på hvilken babyalarm du skal have

Ifølge statistikker er der ikke nogen forældre som kan undvære en babyalarm. Den er uundværlig, da babyarmen er med til at du med god samvittighed kan lade sit barn sove udenfor i barnevognen. Hvis der er den mindste bevægelse eller lyd, vil alarmen reagere på dette. Det betyder at du i mellemtiden kan få ordnet andre praktiske ting indendørs. Hvilken babyalarm du skal anskaffe dig, er et individuelt valg. Du kan altid prøve de forskellige babyalarm test  for at blive klogere på hvilken model, du skal se nærmere på.

 

Babyalarmtestene kan inspirere dig

Der kommer løbende nye babyalarmsteste på det danske marked, da der jævnligt kommer nye modeller til. Det kan nogle gange være svært at følge med udviklingen. Det er nødvendigt at følge op på de nye modeller, så forældre kan se, hvad der er det nyeste nye på markedet. Der er mange som har været glade for at kunne benytte sig af babyalarmstestene, da det sparer folk for en del tid og dermed researcharbejde. På ingen tid kan man skære en masse modeller væk og koncentrere sig om nogle enkelte babyalarmer.

 

Hvad er dine behov?

Det er vigtigt at du har en ide om hvad dit behov er til en babyalarm, da de kan have forskellige egenskaber. Der er babyalarmer til enhver smag samt til forskellige priser. I alle babyalarmtestene bliver der fremhævet den billigste model, den anbefalede model samt modellen i bedst kvalitet. På denne måde kan den enkelte dansker selv tage stilling til hvilken kategori, der skal ses nærmere på. Den anbefalede babyalarm er BC-6900D og kan det mest basale, som de fleste har behov for. Du kan lade barnet sove udendørs imens du er indendørs. Det vil sige, at transmissionen kan gå igennem tykke mure og stadig bibeholde en god lydkvalitet samt mikrofonfølsomhed. På skærmen kan du se hvordan temperaturen er indendørs samt udendørs. Der aktiveres en alarm hvis det f.eks. er for koldt til at have barnet sovende udenfor.

 

En babylarm der kan det hele

Hvis du ønsker en babyalarm der kan det hele, så er det Neonate babyovervågning BC8000DV som du skal have fat i. Denne model giver dig mulighed for at kunne se og høre dit barn på samme tid. Der er et indbygget kamera, så du hele tiden kan se om barnet sover eller ej. Denne egenskab giver mange mødre ro i sindet, da de fysisk kan se at barnet ligger og sover trygt i barnevognen. Forældre der bor i lejlighed, foretrækker denne model, da de hele tiden kan tjekke om alt er som det skal være. I et lejlighedskompleks befinder man sig længere væk fra barnet, og her kan du dobbeltsikre dig, at barnet ikke ligger og græder uden du hører det.

 

Det økonomiske perspektiv

Prismæssigt er det forskelligt hvad babyalarmerne koster, men jo flere egenskaber den har, desto dyrere vil babyalarmen også være. Nogle af de billigste babyalarmer koster et par hundred pr., imens babyalarmen med kamera ligger på omkring 2000 kr. Undersøg markedet så du kan blive klogere på hvilken model du skal købe. Selvom din gode veninde har købt en bestemt model, så er det ikke ensbetydende med, at denne model også opfylder alle dine behov.