Hygge på terrassen

Lanterner skaber hygge på terrassen. Når mørket falder på kan familien sagtens blive udenfor, og selv når vejret bliver koldere kan i krybe sammen med et par varme tæpper og uldsokker på fødderne, og få masser af kvalitetstid i aftentimerne, under lanternes skær. Du kan læse meget mere om lanterne på https://lanternerne.dk

 

Mange forskellige typer af lanterner

Der findes mange forskellige lanterne, og der findes helt sikkert også en lanterne der passer lige på din terrasse eller i din have. Du kan få små lanterner, mellemstore og store lanterner. Du kan få lanterne med sort stel, messing stel, træ stel, gråt stel og så videre. Du kan få lanterne i porcelæn, keramik eller siv. Nogle lanterne har klart glas, mens andre har mat glas, mens andre igen slet ikke har noget glas. Det kommer helt an på hvor kraftigt et lys du vil have, hvilken type du skal vælge.

Simpel eller med mange detaljer

Du kan få en lanterne der er ganske simpel med et lige stel og rene linjer. Du kan også vælge en lanterne med masser af detaljer. Du kan eksempelvis vælge en lanterne i pileflet, eller du kan vælge en lanterne der minder om et gammeldags fuglebur, det kommer helt an på hvad jeres personlige stil er. Du kan også vælge forskellige lanterne og mixe og matche.

 

Hæng dem op eller stil dem et sted

De fleste lanterne kommer med en form for hank, sådan at du kan hænge dem op på en krog. Men du kan også sagtens stille lanternen enten midt på bordet, eller måske rundt omkring på gulvet. Du skal dog sørge for at lanternens bund ikke bliver for varm, og kan lave skader på den overflade de står på.

 

Stearinlys, el, batteri eller olie?

Det er muligt at få lanterne med forskellige former for lyskilder. Du kan vælge den mest miljøvenlige løsning, nemlig olie. Du kan også vælge en lanterne der skaber lys ved hjælp fra el eller batteri, eller du kan vælge en lanterne hvor du skal sætte et fyrfadslys eller et stearinlys ind i lanternen.