Fjernvarme er det miljøvenlige valg

Fjernvarme er ekstremt udbredt i Hobro og i stort set alle andre danske byer. Dette er faktisk ubetinget en god ting. For med fjernvarme opvarmer vi nemlig vores boliger på en rigtig miljøvenlig måde. Og netop fordi langt over halvdelen af danskerne netop har fjernvarme, så har vi de sidste mange år kunne konstatere et betydeligt mindre CO2-udslip end f.eks. vores europæiske naboer. Fjernvarme er faktisk intet mindre end en vaskeægte succeshistorie.

Fjernvarmen er blevet endnu bedre

Og successen stopper ikke blot der. Faktisk er selve den teknologi, der anvendes til fjernvarme desuden også blevet gradvist og markant forbedret i løbet af årene. Resultatet af dette bliver en energiform, der hvert eneste år bliver en smule mere effektiv, og dette er i sidste ende noget der kommer miljøet til gode – både i Hobro og for miljøet helt generelt.

Fjernvarme følger tidens ånd

Netop det store fokus på effektivitet og miljøvenlighed gør fjernvarme til en klokkeklar fannerbærer for tidens grønne ånd; og dette er noget vi som nation bør føle en grad af stolthed over. Det er jo altid dejligt at optræde som mønstereksempel overfor verdens andre lande, der måske en dag endda vil følge vores gode energieksempel. Faktisk anvender fjernvarme i dag langt mindre fossilt brændstof end tidligere tider – nemlig hele 30% mindre. Det væsentligt mindre forbrug af f.eks. kul eller olie er dermed sød musik i ørene på politikerne på Christiansborg, der netop har en nedskæring af CO2-udslippet som højeste dagsorden.

Du kan også få fjernvarme

Hvis du f.eks. stadig opvarmer din bolig med oliefyr, så burde du måske overveje at slutte dig til fjernvarme klubben. Det er som sagt bedre for miljøet, men i det lange løb også meget bedre for pengepungen. Og heldigvis findes der gode fagfolk, der kan hjælpe dig med at få dig tilkoblet fjernvarme. Så hvad venter du på?