Del dine meninger og bliv hørt

Alle danskere har en mening om de hændelser, der sker rundt om i verden. I aviserne bliver der udvalgt nogle bestemte artikler om ting der sker i Danmark og verden. Via artiklerne hører du journalistens version af der pågældende emne. I mange sammenhænge hører du kun en version af samme sag, da det kun er en person der fortæller sin mening om et bestemt emne. Mange danskere vil gerne være med til at give deres mening til kende. I takt med at verden er blevet digitaliseret, så er internettet også det rette sted, hvor du kan gøre det. På mange forums kommer der emner om nyt i Danmark.

 

Del din holdning med andre

Internettet er din gode ven hvis du gerne vil blive hørt eller dele din mening om et bestemt emne. De sociale medier er med til at mange tør at åbne sig op. Nogen vil gerne være anonyme når det kommer til at dele deres mening, da de ikke vil have kritik af andre. På internettet har du mulighed for at skjule din identitet, da du sidder bag en skærm. Du er dermed ikke forpligtet til at oplyse dit rigtige navn. Der findes mange online forums, hvor danskere kan skrive artikler om et emne, som de brænder for. Dette kunne f.eks. omhandle sundhed, politik, rejser og meget mere. Du kan skrive om alt imellem himmel og jord.

 

Mange platformer hvor du kan skrive

Det er meget populært at benytte sig af platformen TWIFT, da der på denne hjemmeside bliver delt emner om hvad der sker i Danmark lige nu. Det er meget individuelt hvilke typer der skriver de forskellige artikler. Det kan være alt fra en ung studerende til et ældre menneske, der er gået på pension. Det er muligt som bruger at kommentere de forskellige artikler således, at der kan skabes en debat. På denne måde kan andre bekræfte om de er enige om forfatteren af teksten, eller om de har et andet syn på sagen.

 

Lyt og diskuter med andre

Selvom folk ikke er enige om et emne, så kan man sagtens have en god og konstruktiv chat omkring det. Det er vigtigt at du ikke bliver negativ overfor den anden persons holdning, men derimod skriver og diskuterer det generelle emne. Begge partere kan få meget ud af dialogen, da det både gælder om at lytte til hinanden men også at kunne indse nogle aspekter af et emne, som du måske aldrig har tænkt over før.

 

Du får det bedre når du er blevet hørt

Mange danskere får det bedre med dem selv, når de har haft mulighed for at dele deres holdning om noget vigtigt. For nogen betyder det meget at blive hørt, da der ikke kun er en holdning som er rigtig i forhold til et konkret emne. Der sker hele tiden nye ting i Danmark og udlandet, som aviserne og nyhederne gør alt for at informere danskerne om. Det er vigtigt at du bibeholder den gode skrivestil på tastaturet hvis du begynder at kommentere eller skrive med nogle andre danskere om et emne. Det handler om at dele sine meninger med andre, og hvis der kommer en snært af negativitet, så gælder det om at få lukket ned for samtalen.