Derfor bør du få dig en fodbehandling

Vores fødder udsættes til dagligt for lidt af hvert. Faktisk er vi så meget på fødderne, at man i snit kan sige vi går et sted mellem 8-10,000 skridt hver eneste dag – og så nævner vi slet ikke de indgroede negle og fodvorter, der ofte også spiller ind. Dette er selvfølgelig noget, der tager rigitg hårdt på pusselankerne, og kan give en hel del problemer uden den rette omsorg. Læs videre her, og opdag nogle af de mange gode grunde til at forkæle dine fødder med en lækker fodbehandling; og husk at det her også henvender sig til mændene derude.

Kom problemerne i forkøbet

Ved at give dine fødder en fodbehandling i ny og næ kan du faktisk hjælpe med at forhindre fodgener i at opstå. Der tænkes her især på fodvorter, indgroede negle samt ligtorne. Hvis disse opdages tidligt er der nemlig langt nemmere behandlingsforhold for fodspecialisten.

Mindre mulighed for diverse infektioner

En fodspecialist kan mere end fodvorter. Med en fodbehandling får du netop en professionel til at tage sig kærligt af dine fødder, hvilket betyder ordentligt klippede tånegle samt dybderengøring af selvsamme. På denne måde fjerner du effektivt skidt og bakterielle opbygninger. Slut er nu dagene med lugtgener, fodvorter og neglesygdom. Neglene er nemlig lige så vigtige som resten af foden.

En fodbehandling giver nødvendig fugt til fødderne

En fodbehandling medfører også en tur i den varme balje med masser af essentielle olier og diverse cremer. Dette gøresførst og fremmest for at genoprette og bevare fugtbalancen i fødderne. Selvom dette f.eks. ikke hjælper mod fodvorter, så hjælper det med at forebygge revner, vabler og andre relaterede fodproblemer. Desuden vil dette varme fodbad være guld værd for dine neglebånd, der dermed også får den opmærksomhed som de fortjener.

Eksfolier dine fødderne

En god eksfoliering er den absolut vigtigste del af at fjerne de mange døde hudceller fra fødderne. Hvis de døde hudceller ikke fjernes, så vil du måske ikke lige vupti få de frygtede fodvorter; til gengæld kan du ende med en ligtorn, hvilket bestemt heller ikke er en behagelig oplevelse. Desuden forebygger du også opbygningen af hård hud på fødderne, hvilket ingen jo ønsker – især om sommeren.

Fremmer blodtilførslen til fødderne

En fodbehandling omfatter desuden også en fodmassage, der udover at være rigtig behageligt, også hjælper med  blodtilførslen til fødderne. Dette kan hjælpe med at eliminere smerter i fødderne, og samtidigt give varme til resten af din krop.

Fjerner stress

En fodbehandling er som en ekstra bonus også afslappende, hvilket kan medvirke til at fjerne den stress, der måske har opbygget sig igennem længere tid – eller måske blot i løbet af en krævende arbejdsuge.