Vælg økologisk børnetøj

Det meste af det tøj, som man kan købe i dag er fyldt med skidt kemi og skadelige hormonforstyrrende stoffer. Det er de færreste, som vil iklæde sine børn med det, hvis de vel at mærke er bevidste om det. I takt med et fortsat øget fokus på klimaet, så vælger flere og flere forældre at købe økologisk tøj til deres børn, for at give dem de bedste forudsætninger for en sundere fremtid både for børnene selv, men også for miljøet, der lider under den giftige tøjproduktion. 
I takt med den øgede efterspørgsel, er flere tøjvirksomheder begyndt at satse på økologi.

Hvor køber man økologisk børnetøj?
Det er efterhånden muligt at købe økologisk børnetøj mange steder. Det findes både i fysiske butikker samt i mange netbutikker. Selv de større supermarkedskæder er begyndt at forhandle økologisk tøj til børn. Det er en dejlig og ønskværdig udvikling.
Men det kan faktisk godt være nødvendigt, at se lidt efter mærkningen af tøjet. Det er nemlig ikke altid, at det er økologisk hele vejen igennem. Der kan for eksempel stå, at bomulden er økologisk dyrket, men at resten af produktionen ikke nødvendigvis er økologisk. Det kan for eksempel være farvningen eller fabrikationen fra ren bomuld til metervare.

Find det bedste økologiske børnetøj
Hvis man vil være sikker på, at produktionen af tøjet er økologisk og bæredygtig hele vejen fra for eksempel bomuldsmark til det færdige stykke tøj, så er man nødt til at vælge tøj fra en virksomhed, der tydeligt viser alle deres produktionsled.
Det er ikke alle, som skilter med det på deres hjemmeside. Derfor kan det være nødvendigt at bruge lidt tid på at søge på virksomhederne.
Hvis man ønsker 100 % gennemsigtighed med produktionen, kan man med fordel vælge økologisk børnetøj fra firmaet Okker Gokker, der netop vægter økologi og bæredygtighed højt.