Syng dit barn i søvn hver aften

Dagen er ved at være slut, og puttetiden nærmer sig. Sæt god tid af til at putte dit barn, sådan at i sammen får en god afslutning på dagen. Et godt putteritual du bør indføre er at synge for dit barn hver aften. Når barnet er helt lille kan du nøjes med at synge for dit barn, og når barnet så bliver lidt ældre kan i synge godnat sangen sammen.

En god afslutning på dagen

En god og dejlig afslutning på dagen er ligeså vigtigt som en god afslappende morgen. Når du synger for dit barn, har i noget sammen, et par minutter hvor det bare er jer to. Vuggeviser menes at styrke forholdet mellem forældre og barn, og derudover vil en vuggevise virke beroligende på dit barn, så det er nemt og hyggeligt at falde i søvn til mor og fars stemme der synger.

Der findes masser af dejlige børnesange og vuggeviser som du kan finde online, men du kan også vælge at skrive en helt personlig vuggevise som er jeres 100%.

Musik og børn

Musik generelt, er utrolig sundt for dit barn, så hvorfor ikke synge dit barn i søvn hver aften. Faktisk viser undersøgelser at mennesker der vokser op i et hjem med musik får et bedre fysisk og mentalt helbred senere hen i livet.

Generelt er musik bare sundt for menneskers hjerne. Forskning siger at sang og musik kan få dit spædbarns hjerne til at falde til ro, og nedsætte stress, hvilket giver dit barn ro til at udvikle sig og lære en masse nye ting.

Hvis du er vokset op i et hjem med musik og sang er der større chance for at du vil tage dette med i dit voksne liv. Dette kan både være i form af at du selv spiller musik, eller at du gør til koncerter og lytter meget til musik.

Hvis du vil have flere spændende råd til hvordan dine børn kan få det så sjovt som muligt, så kan det anbefales at tage et kig på siden bornibyen.dk.