Nem mad til venindeaftenen

Du har inviteret veninderne over til en god omgang mad og måske et lille glas vin. Det kan dog nogle gange synes uoverskueligt at skulle stå og kokkerere i flere timer, inden veninderne træder ind ad døren. Desuden er det bedre at bruge tiden på at snakke med veninderne i stedet for at stå i køkkenet hele aftenen. Du behøver dog ikke at gå ned på kvaliteten af maden, selvom det hele skal være nemt. Du kan servere en lækker tapas anretning med gedeost og chorizo. Dine veninder vil med garanti elske det.

Brug tiden med veninderne

Det kan være svært at få tid til at ses med veninderne, fordi i hver især har jeres egne planer. På den store dag, hvor I endelig har fået tid til at se hinanden, er det vigtigt, at du også er til stede. I stedet for at bruge hele aftenen i køkkenet vil du sikkert hellere bruge din tid sammen med dine veninder. Der findes mange gode måder at lave et lækkert måltid mad på, uden at du går ned på kvaliteten af maden. Du kan købe en god gedeost og nogle saftige chorizopølser, som hurtigt kan anrettes på et flot fad.

En god tapasanretning

Det er hverken svært, og det tager heller ikke lang tid at anrette et lækkert tapasfad. De fleste råvarer kan du købe flere dage i forvejen. Du kan købe en god og økologisk gedeost til din tapasanretning hos Tebstrup. Som et supplement til osten kan du købe nogle gode pølser til, som du også hurtigt kan anrette på fadet. Dertil kan du købe sprødt brød, som vil gå godt sammen med både osten og kødet. Desuden vil en god pesto eller en dejlig krydret hummus også gå godt til tapasfadet. Veninderne vil næppe gå sultne i seng.