Kom overskydende fedt til livs med en fedtfrysning

Fedtfrysning er til der, der har noget overskydende fedt, som du gerne vil af med. Dit fedt kan blive frosset væk vha. moderne teknologi på en klinik. Der er flere grunde til at vælge en fedtfrysning, især hvis din delle har påvirket dit selvbillede negativt. Herunder kan du læse mere generelt om fedtfrysning.

Hvad koster en fedtfrysning?

Det varierer fra klinik til klinik, hvor meget en fedtfrysning koster. Desuden kan en fedtfrysning variere i pris alt efter hvor på kroppen, du skal have foretaget en fedtfrysning samt om du skal have foretaget én eller flere fedtfrysninger. Kontakt din lokale klinik og forhør dig om priserne.

Hvilke typer af fedtfrysning findes der?

Takket være moderne teknologi behøver en fedtfrysning ikke at kræve det store indgreb længere. Hvis du som sagt er sund og ellers normalvægtig, kan du nøjes med en fedtfrysning fremfor en fedtsugning. En fedtsugning er nemlig langt mere omfattende og generelt rettet mod mere overvægtige mennesker, som har et fedtproblem på hele kroppen. Den moderne fedtfrysning er derimod mere lokal og kan udføres på en klinik. Hvis du er på udkig efter fedtfrysning i Aalborg, kan du klikke her. Fedtfrysning foregår på et sikkert og uproblematisk grundlag.

Hvorfor vælge fedtfrysning?

Fedtfrysning er godt til dig, der fx træner, men stadigvæk ikke kan komme af med en delle. Måske er du egentlig i god form, men har umuligt ved at komme af med de såkaldte ’love handles’ på sidebenene eller den lille bule på den nederste del af maven.

Kroppen husker, hvordan den har set ud. Det kan derfor være svært for nogle personer at komme af med fedt et specifikt sted på kroppen, hvor det normalt lagres. I sådanne tilfælde er fedtfrysning en rigtig god løsning. Det estimeres, at du taber op til 25 procent af dit fedt på det område, du får behandlet med en fedtfrysning.

Få selvværdet tilbage med en fedtfrysning

Det kan påvirke dit selvbillede, hvis du lever sundt, men du ikke kan komme af med en delle. Nogle kan have det så dårligt, at de har svært ved at kigge på sig selv nøgen i spejlet. Hvis du kan nikke genkendende til disse ting, kan du løse det med fedtfrysning. Når dellen er væk, vil du opleve en ny version af dig selv. Det kan derfor spore dit selvværd ind på rette kurs med en fedtfrysning.