Giv dit badeværelse en makeover med microcement

Der er ikke noget som en ny farve på væggene, der kan give et rum et løft. Så forestil dig, hvad det vil gøre, hvis du ikke bare ændrer på farven, men også giver væggene eller gulvet en ny struktur. Det kan du gøre med microcement, som er en relativt ny ting på markedet i gør-det-selv form.

Herunder kan du læse mere om, hvad det er og, hvordan du kan give dit badeværelse en makeover ved at anvende det på enten vægge, gulve eller begge dele. Se udvalget og fremgangsmåden til påføring af microcement badeværelse ved at klikke på linket.

Hvad er microcement?

Basebeton eller microcement er en tynd betonblanding, der påføres den valgte overflade i tre forskellige lag, der herefter slibe glat og overfladebehandles for en smuds- og vandafvisende overfalde, der holder sig pæn og indbydende i mange år frem.

Cementen kan indfarves i mange forskellige farver, så du kan skabe den stemning og det look du drømmer om og, som passer ind i netop dit hjem

Hvad er fordelene ved microcement?

Der er mange gode grunde til at vælge microcement, hvis dit badeværelse trænger til en makeover. Ikke alene er det et materiale, der er relativt let at bruge, kommer med en udførlig brugsanvisning og giver en fantastisk finish, der er også helt i tråd med tidens trends indenfor indretning og interiør.

Den nordiske æstetik fylder rigtig meget i modebilledet, både når det kommer til indretning, påklædning og livsstil og microcement passer perfekt ind i det skandinaviske udtryk, der har taget verden med storm.

Det er et oplagt valg for dig, der ønske at skabe et eksklusivt udtryk i dit badeværelse, samtidig med at det skal være let at holde og egnet til daglig brug. Vælger du endda at brug den samme farve på både gulv og vægge, giver basebeton dig muligheden for at give selv det mindste badeværelse et udtryk af mere plads. Det er det oplagte valg til ældre badeværelser, der trænger til en opdatering eller badeværelser, der er lavet i materialer, der ikke falder i din smag.

Byd nordens skønhed velkommen fra morgenstunden

Måske er nordisk stilrenhed ikke det første man tænker på, når det handler om de rå betonoverflader. Det sender snarere tankerne mod New Yorker lejligheder fra film og serier. Microcement behøver dog ikke at have den kolde og industrielle følelse, som mange forbinder med netop den slags stil, for du kan vælge mellem et utal af forskellige farver og blande det med bløde, varme materialer som træ, bløde tekstiler og planter, der også præger modebilledet i tiden.

Når du renoverer dit badeværelse, er det en mulighed for at skabe en følelse af velvære og selvforkælelse fra morgenstunden. Det er en let måde at give dagen den bedste start, hvis du står op til en daglig spaoplevelse i dit eget hjem. Ud over selve looket i rummet, kan du også gøre tiden på badeværelset endnu mere lækker ved at investere i nogle fantastiske håndklæder samt produkter, der får dig til at føle dig godt tilpas og samtidig ser godt ud, når de står fremme.

Kan du selv bruge basebeton?

Det er et materiale, der er udviklet til gør-det-selv projekter, så derfor kan du sagtens selv bruge det. Fordi der er flere komponenter og arbejdsgange vil det kræve, at du sætter dig ind i hele processen inden du går i gang, for at være sikker på at resultatet kommer til at leve op til dine drømme og forventninger. Men har du hænderne skruet nogenlunde rigtigt på, så kan du opnå et fantastisk resultat, der vil bringe glæde i mange år frem.