Få bedre signal i hele huset

Vi kender alle det, at man ikke har lige godt net overalt i huset. Dette kan være frustrerende, hvis man eksempelvis har en router på kontoret, men næsten ikke kan få internettet til at fungerer, hvis man er i soveværelset eller i stuen. Dette er især irriterende eftersom de fleste i dag streamer fra forskellige streamingtjenester, frem for at se flow tv, og det er ikke altid lige sjovt, at se en film, som stopper en gang i minuttet fordi den skal loade.

Heldigvis er der en nem og hurtig løsning på dette problem, hvis bare man ved hvor man skal lede og hvad man skal investere i. Man kan med fordel investere i en signal forstærker, som giver dig bedre net i hele huset. En signal forstærker er en slags router, som du kan koble op på din rigtige router, så du får bedre signal i hele huset eller hele bygningen. Der er forskellige forstærkere alt efter hvor stort dit hus eller din bygning er og hvilken ordning du har valgt. Derfor vil du kunne læse mere om signal forstærkere, hvordan de fungerer og meget mere i denne korte artikel.

Hvad er en signal forstærker?

Som det ligger i ordet, så fungerer en signal forstærker ved, at du for bedre signal i hele huset eller hele bygningen. Der er dog flere forskellige typer, så det handler ofte om hvor stor dit hus er hvilken du skal vælge, og hvor kraftfuld den er. En signal forstærker kan være en vigtigt redskab, eftersom vi i dag er så afhængige af internettet, at det er en god ide, at man kan komme online i alle rum når man er derhjemme.

De fleste små signal forstærkere er dog så kraftige, at du ikke behøver at opgradere til en større model, for at dække hele huset. Det er kun hvis du bord i en opgang, hvor alle har adgang til det samme net, at dette kan være fordelagtigt. Hvis du bor i et hus, der er under 300 kvadratmeter er det dog rigeligt at investere i en mindre model. En sådan mindre model koster omkring 2600 kroner. Selvom det kan lyde dyrt, så er det en lav pris at betale for, at man slipper for langsomt internet og film og serier der hakker.

Signal forstærker til en opgang

Som tidligere nævnt, så kan det også være, at man skal bruge en signal forstærker i en opgang eller i et større firma. Især i firmaet, hvor man ofte bevæger sig meget rundt kan det være en god ide at sørge for, at ens medarbejdere har mulighed for at komme online lige meget hvor de er.

Som tidligere nævnt, så afhænger det meget af hvor stort kontoret er om der er behov for en lille, mellem eller stor signal forstærker. Hvis kontoret eller opgangen er over 300 kvadratmeter er det en fordel at investere i en større forstærker. En sådan forstærker koster i omegnen af 3300 kroner, hvilket er småpenge at betale for ordentligt internet i et firma.