Derfor bør du altid have en massagepistol ved hånden

Hver dag udsætter vi vores kroppe for en masse stress og hårdt arbejde. Uanset om du dagen lang sidder foran din computer på kontoret, eller om du løfter rundt på tunge mursten ude i solens stråler, så arbejder dine led og muskler altid hårdt for din skyld.

Derfor skal du også passe på dine muskler. Og ret ofte endda. Med en massagepistol har du altid et værktøj, som hurtigt og nemt kan kvikke dine muskler op og sikre dig, at de holdes friske igennem hele livet. Læs mere om, hvad en massagepistol er, og hvorfor du bør få fingrene i en.

Hvad er en massagepistol?

Når musklerne begynder at blive ømme, har de brug for tryk og bevægelser, der kan få dem til at slappe af igen. Men det er bare ikke altid muligt at komme til alle musklerne på kroppen – eller at give dem den rette behandling de har brug for.

Dét problem kan dog løses med en massagepistol. Ideen med en massagepistol er, at den skal gøre det langt nemmere for dig at nå de steder på kroppen, der kan være svære at komme til. På samme tid er en massagepistol også designet sådan, at dens bevægelser kan have en lindrende effekt på kort tid.

Alle kan få brug for en massagepistol

Du behøver ikke at være elitesportsudøver for at få behov for en massagepistol. Alle danskere slider på den ene eller den anden måde deres muskler, og det kan over tid give ret store smerter. Derfor er en massagepistol også designet til, at alle skal kunne få glæde af den – uanset alder, køn eller erhverv.

En massagepistol behøver dog ikke kun at være til for at lindre ømme muskler eller forebygge smerter. Du kan også sagtens bruge en massagepistol, hvis du bare gerne vil slappe lidt af – eller hvis du vil hjælpe din partner med at falde ned i gear.

En massagepistol ”narrer” dine muskler

Men hvorfor er det egentlig så behageligt at få massage? Burde det ikke nærmest være omvendt: At hvis man rører de ømme steder på kroppen, så bliver de endnu mere ømme?

Men nej, det er ikke sådan, kroppen fungerer. Faktisk har dine muskler netop godt af at blive aktiveret, selvom de er ømme. En massagepistol bygger på ”smerte-teorien”, som handler om, at man skal ”narre” sit nervesystem. Når man bruger en massagepistol på de steder, hvor der er smerte, begynder musklerne faktisk at slappe af, og det reducerer så i sidste ende dine smerter.

Køb massagepistol ved en ekspert

Når du skal investere i et værktøj som en massagepistol, er det vigtigt, at du handler ved en virksomhed, der har godt styr på tingene. Som for eksempel en massagepistol fra Painhunter. De specialiserer sig i massagepistoler, og dermed kan de også guide dig til det helt rette køb.

Ud over det, er det også vigtigt at sikre sig, at virksomheden udbyder en form for tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke er tilfreds med dit produkt efter 7 dage, skal du have mulighed for at sende det tilbage og få alle dine penge retur.