Den bedste printer til erhverv

Som ejer af en mellemstor revisionsvirksomhed, har jeg brugt mange penge på print og kopiring. For ca. to år siden investerede vi i en fuld-printerløsning ved Business Center Ørsted. Efter grundig vejledning af en kyndig medarbejder ved BCO besluttede vi at opdatere vores printer pakke til Xerox C8000 serien – hvilket vi ikke har fortrudt. Xerox printeren har en utrolig høj ydeevne, hvilket har været med til at øge produktiviteten ved mine ansatte, da de ikke længere skal vente på deres udskrifter.

En multifunktionel printer

Et af kravene til kontorets nye printersystem var, at det skulle have alt-i-én, dvs. at den kunne klare alle opgaver som f.eks: print, kopi og fax. Revisionsbranchen er stadig ikke papirløs og bliver det nok heller ikke i lige foreløbigt, men med de nye Xerox C8000 printerne har vi aldrig været tættere på. Multifunkstionsprinteren gør det muligt for at scanne alle vores papir dokumenter til digitale filer – høj kvalitet, hvilket virkelig har øget effektiviteten blandt mine medarbejdere.

Implementeringen af Xerox printere i virksomheden

Mange virksomhedsejere, inklusiv mig selv, ved at det kan være ressourcekrævende at implementerer nye styresystemer. Heldigvis var det ikke tilfældet ved installeringen af det nye printersystem. Xerox styresystem er meget brugervenligt og de forskellige funktionaliteter er intuitive og lette at bruge, hvilket resulterer i at de også bliver brugt. Mine medarbejdere er tilsluttet kontorets Xerox printere på deres mobil, computer og tablet – hvilket nemt gøres via en icloud-forbindelse og speciel designede apps. Xerox udvikler konstant deres apps og funktioner, hvilket betyder, at jeg ikke behøver at udskifte kontorets printere lige foreløbigt, da opdateringer sikre at printerne altid er moderne og kan tilpasses vores behov.

Business Center Ørsted og Xerox printerne har min varmeste anbefaling

Som kunde ved Business Center Ørsted behøver du ikke bekymre dig om hvorvidt dine printere virker. Deres serviceniveau er meget højt, og de er altid klar til at hjælpe. Vi benytter vores Xerox printer og dens mange funktioner dagligt – så hvis dit kontor mangler nye printere, vil jeg anbefale dig at se nærmere på Business Danmark udbud af Xerox printere.