5 gode råd til sugardating: Sådan kommer du i gang

Sugardating er indenfor de seneste år blevet en meget udbredt måde at date på. Fænomenet har længe været kendt i udlandet, men i dag kan du finde mange danske hjemmesider specifikt målrettet sugardating.

I denne artikel kan du læse 5 gode råd, hvis du overvejer at kaste dig ud i den spændende verden af den særlige form for dating.

1. Find det rette online mødested

Selvom det kan være muligt at møde en spændende partner, der er villig til at sugardate i virkeligheden, så har internettet gjort det langt lettere. Her mødes ofte ældre, mere erfarne og økonomisk uafhængige danskere med yngre og spændende mennesker, der leder efter et gensidigt forhold uden romantik.

Derfor skal du starte med at finde den hjemmeside, hvor du gerne vil etablere kontakt til nogle af de andre profiler. Der findes flere forskellige danske og udenlandske sider, men er du ny i gamet, kan det anbefales at prøve nogle af de største sider med flest brugere.

2. Hver tydelig på din profiltekst

Det er ikke meningen, at man skal finde sin drømmekvinde eller prinsen på den hvide hest, når man sugardater. I stedet skal man lede efter en partner, hvormed man har god kemi, og hvor ønskerne til relationen er ens.

Den letteste måde at sikre sig, at der ikke opstår misforståelser, er ved at lave en tydelig profiltekst. Her kan du gøre klart, hvad du søger og forventer. Det samme gælder for de private korrespondancer, der ofte er mulige at have på hjemmesiden. På den måde spilder du hverken din egen eller potentielle partneres tid.

3. Kend dine egne grænser

Sugardating har været meget oppe i medierne de sidste år, fordi det bevæger sig på kanten af prostitution. Den ofte ældre og mere erfarne partner forkæler sin sugarbaby eller boytoy med gaver eller økonomisk støtte mod samvær. Der er dog ikke krav til, at seksuelle ydelser skal være en del af et forhold indenfor sugardating.

Derfor bør du gøre dig klart, hvad du forventer af relationen, og hvor dine grænser går. Særligt som ung kan det være fristende at overskride sine egne grænser, hvis du tilbydes store beløb. Derfor skal du have gjort dig klart, hvad du har lyst til, hvad du forventer, og hvad du ikke ønsker skal indgå i et forhold.

4. Kemimøder er vigtige

Selvom forholdet mellem sugardaddy eller -mama og sugarbaby elller boytoy bygger på en gensidig forståelse af, at der indgår en form for kompensation for samværet, så er kemi stadig en afgørende faktor.

Hvis man ønsker at have en længerevarende relation, er det nødvendigt, at man også nyder samværet og holder af de fælles oplevelser, man deler. Særligt hvis relationen også skal være seksuel, er kemi vigtigt, så begge parter nyder det.

Derfor anbefales det, at man starter med et kemimøde, så man kan mærke efter, om der er mere at bygge videre på mellem jer.

5. Hav det sjovt

Sugardating er dating, og dating skal være sjovt. Selvfølgelig skal man være opmærksom på de komplikationer, der kan være i en sådan relation både før, under og efter, men vigtigst er det, at det er en god oplevelse for begge parter.